Νέα παράταση για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016

Νέα παράταση για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016

Στις 20 Φεβρουαρίου η νέα προθεσμία

Νέα παράταση δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων για τα καθεστώτα "Γενική Επιχειρηματικότητα" και "Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ" μέχρι την 30/1/2017 για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των ηλεκτρονικών φακέλων τεκμηρίωσης είναι η 20 Φεβρουαρίου 2017.

Αριθμός Αναγνώσεων (865)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Επίσημη προκήρυξη του προγράμματος "Νέων Αγροτών"

Επίσημη προκήρυξη του προγράμματος "Νέων Αγροτών"

Αιτήσεις από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου

Σε συνέχεια της προδημοσίευσης της πρόσκλησης των Νέων Γεωργών (Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020) που έγινε τον Ιούλιο του 2016, ανακοινώθηκε η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος. Οι αιτήσεις για τους νέους αγρότες θα γίνονται από τις 31 Οκτωβρίου 2016 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2016. Στόχος του προγράμματος ενισχύσεων νέων γεωργών είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσω της ηλικιακής ανανέωσης και της δημιουργίας επιχειρηματιών γεωργών που με το πέρας της στήριξης θα διαθέτουν κατάλληλα εφόδια και βιώσιμες εκμεταλλεύσεις.

Αριθμός Αναγνώσεων (601)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Επιπλέον 2.500 νοικοκυριά στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Επιπλέον 2.500 νοικοκυριά στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Επιδοτούνται και όσοι δεν έγινε εφικτό να ενταχθούν στην προηγούμενη περίοδο

Περίπου 2.500 νοικοκυριά επιπλέον, εντάσσονται στο υφιστάμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» ύστερα από την εξασφάλιση κονδυλίων ύψους 19,1 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση των επενδύσεων εξοικονόμησης ενέργειας. Πρόκειται για δικαιούχους, οι οποίοι, αν και είχαν υποβάλλει εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους, δεν στάθηκε δυνατό να ενταχθούν στο πρόγραμμα την προηγούμενη περίοδο, λόγω εξάντλησης των σχετικών κονδυλίων, ήδη από το 2014.

Αριθμός Αναγνώσεων (540)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Τρία νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τρία νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις υπαγωγής

Δεύτερη ευκαιρία σε ανέργους, πρώην επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες προκειμένου να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις δίνει νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που αποσκοπεί στην αξιοποίηση της εμπειρίας τους για ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα «Αξιοποίηση Επιχειρηματικής Εμπειρίας -Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» είναι μία από τις τρεις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα - Ανταγωνιστικότητα - Καινοτομία (ΕΠΑΝΕΚ) του ΕΣΠΑ βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας προκειμένου να προκηρυχθούν στις αρχές του 2017. 

Αριθμός Αναγνώσεων (747)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: 4.0
Tags:
WE-gate για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

WE-gate για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Διαδικτυακή πύλη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην ΕΕ

Η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην ΕΕ, με τίτλο WE-gate, αποτελεί γεγονός, η έναρξη του οποίου χαιρετήθηκε με ενθουσιασμό την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες, όπως σημειώνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας. 

Αριθμός Αναγνώσεων (567)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Μέχρι το Νοέμβριο το νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Μέχρι το Νοέμβριο το νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Με αγωνία περιμένουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

Συνεχίζει να καθυστερεί η έναρξη χρηματοδότησης του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», παρά τις υποσχέσεις αρμοδίων για σύντομη εκταμίευση χρημάτων για νέους δικαιούχους. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ (ΓΓΔΕ) Παναγιώτη Κορκολή μέχρι τον Νοέμβρη του 2016 θα υπογραφεί η συμφωνία χρηματοδότησης ύψους 250 εκατ. ευρώ, που με την κατάλληλη μόχλευση θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. ευρώ.

Αριθμός Αναγνώσεων (503)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Δείτε τις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ

Δείτε τις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιδότησης που υπάρχουν

Το νέο ενημερωτικό έντυπο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) παρουσιάζει την ενεργοποίηση του προγράμματος μέχρι σήμερα και τις σημαντικές δράσεις που αναμένονται να δημοσιευθούν στο προσεχές διάστημα. Στο έντυπο υπενθυμίζεται ότι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) αποτελεί ένα από τα πέντε τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Αριθμός Αναγνώσεων (559)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Προγράμματα ύψους 1,5 δισ. ευρώ για τους αγρότες

Προγράμματα ύψους 1,5 δισ. ευρώ για τους αγρότες

Οι προκυρήξεις αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους

Πέντε προγράμματα, που μπορούν να κινητοποιήσουν έως 1,5 δισ. ευρώ κονδύλια, προκυρήσσει έως το τέλος του έτους για τους αγρότες η κυβέρνηση. Τα προγράμματα αφορούν 40.000 αγρότες και περιλαμβάνουν δράσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων στο πρωτογενή και στον κλάδο της μεταποίησης, νέες επενδύσεις με σχέδια βελτίωσης, κονδύλια σε νέους αγρότες και παραγωγούς που επιθυμούν να κάνουν στροφή στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

Αριθμός Αναγνώσεων (551)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο αναμένεται να προκηρυχθεί το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» για ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, το οποίο μαζί με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών και τα δάνεια θα κινητοποιήσει πόρους συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο ελληνογερμανικό συνέδριο με τίτλο «Ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα και τη Γερμανία - Προοπτικές για το 2020 και μετά».

Αριθμός Αναγνώσεων (581)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: 3.0
Tags:
Πρόγραμμα ανάπτυξης καινοτομίας από τη Bayer

Πρόγραμμα ανάπτυξης καινοτομίας από τη Bayer

Απευθύνεται σε ταλαντούχους ερευνητές και επιστήμονες

H Bayer, πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της καινοτομίας και της έρευνας, παρέχει την ευκαιρία σε Έλληνες ταλαντούχους ερευνητές και νέους επιστήμονες να αναπτύξουν καινοτόμες και «φρέσκες» ιδέες, μέσω των διεθνών Προγραμμάτων Επιχορήγησης Έρευνας του Bayer Science and Education Foundation. 

Αριθμός Αναγνώσεων (838)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
RSS
1234