Ετοιμάζεται νέα έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

Ετοιμάζεται νέα έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

Διαρκείς επαφές με επενδύτες έχει η ηγεσία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κεφάλαια και να αυξήσει τη ρευστότητα στην ελληνική αγορά ομολόγων.
Αριθμός Αναγνώσεων (140)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Νέα παράταση για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016

Νέα παράταση για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016

Στις 20 Φεβρουαρίου η νέα προθεσμία

Νέα παράταση δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας για την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων για τα καθεστώτα "Γενική Επιχειρηματικότητα" και "Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ" μέχρι την 30/1/2017 για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των ηλεκτρονικών φακέλων τεκμηρίωσης είναι η 20 Φεβρουαρίου 2017.

Αριθμός Αναγνώσεων (865)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Έπεσαν οι υπογραφές για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έπεσαν οι υπογραφές για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στα χέρια των ιταλικών σιδηροδρόμων έναντι 45 εκατ. ευρώ

Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους ιταλικούς σιδηροδρόμους Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ. Προηγήθηκε την Τρίτη η έγκριση της σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση των εγκρίσεων των αρμόδιων ευρωπαϊκών αρχών και εκκρεμεί το κλείσιμο του φακέλου κρατικών ενισχύσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το χρέος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον ΟΣΕ, ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ.

Αριθμός Αναγνώσεων (743)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: 5.0
Κατηγορίες: ΕπενδύσειςΝεα
Tags:
Η Τράπεζα Κύπρου αποσύρεται από το Χρηματιστήριο της Αθήνας

Η Τράπεζα Κύπρου αποσύρεται από το Χρηματιστήριο της Αθήνας

Μειωμένα κέρδη στο εννεάμηνο

Η Τράπεζα Κύπρου αποσύρει την διαπραγμάτευση των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) και θα υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στη standard, αντί στη premium αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, η οποία, όπως αναφέρεται, προτίθεται να διατηρήσει τη διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ).

Αριθμός Αναγνώσεων (650)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Startup Safary Athens

Startup Safary Athens

Τριήμερο σαφάρι νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Για τρίτη χρονιά το Startup Safary Athens «ανοίγει» τους χώρους της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα και καλεί τα ανήσυχα πνεύματα στα events που έχει διοργανώσει από αυτή την Παρασκευή (18/11) έως την Κυριακή (20/11). Τα egg (enter-grow-go), k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό αυτή την Παρασκευή με δωρεάν είσοδο σε Hackathon, Interactive Workshops, KeyNote ομιλίες, παρουσιάσεις, meetups, Networking events, πάνελ και σεμινάρια.

Αριθμός Αναγνώσεων (612)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Κατηγορίες: ΕπενδύσειςΝεα
Tags:
Με δύο «πρόσωπα» εμφανίζεται η ΦΑΓΕ

Με δύο «πρόσωπα» εμφανίζεται η ΦΑΓΕ

Ανάπτυξη στο εξωτερικό, πτώση στο εσωτερικό

Με δύο «ταχύτητες» συνεχίζει να κινούνται στο εννεάμηνο του 2016 τα οικονομικά αποτελέσματα της ΦΑΓΕ, η οποία δίνει ολο και περισσότερο βάρος στην επέκταση των εργασιών της εκτός των ελληνικών συνόρων και διευρύνει το δίκτυο διανομής της. Υπενθυμίζεται πως η γαλακτοβιομηχανία της οικογένειας Φιλίππου ανακοίνωσε πρόσφατα επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής γιαουρτιού στο Λουξεμβούργο, με στόχο να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο τέλος του 2018 και να έχει ετήσια παραγωγή 40.000 τόνους γιαουρτιού.

Αριθμός Αναγνώσεων (638)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
Στον όμιλο Σαββίδη πάνω από το 44% της «Σουρωτής»

Στον όμιλο Σαββίδη πάνω από το 44% της «Σουρωτής»

Αγνωστη παραμένει η στάση της Coca Cola

Ποσοστό άνω του 44% της «Σουρωτής» εξασφάλισε ο όμιλος επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη και πλέον δρομολογούνται οι διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας στην ιστορική εταιρεία. Ήδη ο κ. Σαββίδης απέστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της «Σουρωτής» ζητώντας να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, καθώς και να αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Αριθμός Αναγνώσεων (536)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Κατηγορίες: ΕπενδύσειςΝεα
Tags:
Αμετάβλητη η απόδοση

Αμετάβλητη η απόδοση

ΟΔΔΗΧ: Αντλήθηκαν 1,138 δισ. ευρώ από τρίμηνα έντοκα γραμμάτια

Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε την Τετάρτη 1,138 δισ. ευρώ από την έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου (ΕΓΔ), για να αναχρηματοδοτήσει παλαιότερη έκδοση, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70%, αμετάβλητη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του Οκτωβρίου. Το ποσό περιλαμβάνει μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 262,5 εκατ. ευρώ.

Αριθμός Αναγνώσεων (557)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
SAP: Στην Αθήνα το πρώτο παγκόσμιο κέντρο της για ανάλυση δεδομένων

SAP: Στην Αθήνα το πρώτο παγκόσμιο κέντρο της για ανάλυση δεδομένων

Ο ρόλος του νέου κέντρου δεν θα αφορά μόνο την εγχώρια αγορά αλλά και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή

Η απόφαση της SAP να δημιουργήσει στην Αθήνα το πρώτο παγκόσμιο κέντρο της για την ανάλυση και αξιοποίηση δεδομένων (data science delivery hub) αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής προστιθέμενης άξιας που υπάρχει στο τομέα των τεχνολογιών στην χώρα, επεσήμανε ο country manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, Ανδρέας Ξηρόκωστας, με αφορμή τη λειτουργία και στελέχωση του κέντρου. 

Αριθμός Αναγνώσεων (509)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Κατηγορίες: ΕπενδύσειςΝεα
Tags:
Επίσημη προκήρυξη του προγράμματος "Νέων Αγροτών"

Επίσημη προκήρυξη του προγράμματος "Νέων Αγροτών"

Αιτήσεις από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου

Σε συνέχεια της προδημοσίευσης της πρόσκλησης των Νέων Γεωργών (Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020) που έγινε τον Ιούλιο του 2016, ανακοινώθηκε η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος. Οι αιτήσεις για τους νέους αγρότες θα γίνονται από τις 31 Οκτωβρίου 2016 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2016. Στόχος του προγράμματος ενισχύσεων νέων γεωργών είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων μέσω της ηλικιακής ανανέωσης και της δημιουργίας επιχειρηματιών γεωργών που με το πέρας της στήριξης θα διαθέτουν κατάλληλα εφόδια και βιώσιμες εκμεταλλεύσεις.

Αριθμός Αναγνώσεων (601)/Σχόλια (-)/ Βαθμολογία: Καμία βαθμολογία
Tags:
RSS
12345678910 Last