Ο Guru στην οθόνη σας

Νέα prepaid Visa κάρτα από την Εθνική Τράπεζα

Ασφάλεια και πλήρης έλεγχος στη διαχείριση των χρημάτων

Κατηγορίες: Τράπεζες, Κάρτες, Νεα

Rate this article:
Καμία βαθμολογία
Νέα prepaid Visa κάρτα από την Εθνική Τράπεζα

Μία νέα ευέλικτη προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα Prepaid Visa για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς και ασφαλείς συναλλαγές μέσω Internet διαθέτει η Εθνική Τράπεζα. Συγκριτικό πλεονέκτημα της νέας κάρτας θεωρείται ο απόλυτος έλεγχος στη διαχείριση των χρημάτων αλλά και η δυνατότητα οργάνωσης των αγορών του καταναλωτή καθώς του δίνεται η δυνατότητα επαναφόρτισης με το ποσό που επιθυμεί κάθε φορά.  

Η προπληρωμένη κάρτα Prepaid VISA συμμετέχει επιπλέον στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, καθώς μέσα από τις καθημερινές συναλλαγές ο κάτοχος κερδίζει πόντους που μπορεί να τους εξαργυρώσει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας. 

Με την νέα κάρτα μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών αγαθών και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά, συναλλαγών στο διαδίκτυο και συναλλαγών όπως προκράτηση ξενοδοχείου, εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας, κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, internet, βεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ., και τηλεφωνικές και ταχυδρομικές παραγγελίες.  

Επίσης θα παρέχεται η δυνατότητα ανάληψης μετρητών μετά την άρση των υφιστάμενων περιορισμών κίνησης κεφαλαίων (στο πλαίσιο των εκάστοτε ισχυουσών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου) μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας και του δικτύου ATM των άλλων Τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μέσω POS τερματικών σε υποκαταστήματα άλλων τραπεζών.)

Η φόρτιση γίνεται μέσω: 

   - των υπηρεσιών i-bank Internet Banking και Phone Banking

   - των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας

   - του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας.

Το ελάχιστο ποσό φόρτισης είναι 10€, ενώ το μέγιστο ποσό φόρτισης 2.500€ ανά συναλλαγή. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ετήσιο όριο αγορών και αναλήψεων ανά κάρτα είναι 25.000€. Το ετήσιο όριο εκφορτίσεων δεν μπορεί να υπερβεί το ετήσιο όριο αγορών και αναλήψεων ανά κάρτα που είναι 25.000 ευρώ. 


Αριθμός Αναγνώσεων (724)/Σχόλια (-)

Tags:
blog comments powered by Disqus