Ο Guru στην οθόνη σας

Μειώνει την προμήθεια των POS η Εθνική Τράπεζα

Θετική κίνηση που απευθύνεται σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κατηγορίες: Τράπεζες, Κάρτες, Νεα

Rate this article:
Καμία βαθμολογία
Μειώνει την προμήθεια των POS η Εθνική Τράπεζα

Σε μείωση της προμήθειας των τερματικών συσκευών (POS) για μικρές επιχειρήσεις προχωρά η Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, η τράπεζα απευθύνεται σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ατομικές, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες) μέσω της υπηρεσίας i-bank POS και μειώνει από τις 15 Φεβρουαρίου την προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών μέσω (POS) σε 0,50% για συναλλαγές έως 10 ευρώ με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες. 

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε χιλιάδες σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, όπως καταστήματα ψιλικών ειδών, mini market, περίπτερα και καταστήματα γρήγορης εστίασης να αποδέχονται πληρωμές με κάρτες, ακόμη και για αγαθά με πολύ χαμηλό περιθώριο κέρδους. Επίσης, η Εθνική επεκτείνει την υπηρεσία i-bank POS λανσάροντας φορητή συσκευή POS, η οποία συνδεόμενη με «έξυπνες» συσκευές (κινητά τηλέφωνα ή tablets), επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών με κάρτες.

Η λύση απευθύνεται σε χιλιάδες επαγγελματίες (τεχνικά επαγγέλματα, ταξί, ιατροί, ασφαλιστές, κ.λπ.), επιτρέποντάς τους να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους με κάρτες σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται. Το κόστος του i-bank mobile POS ανέρχεται στα 99 ευρώ πλέον ΦΠΑ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν στην τράπεζα τη σχετική αίτηση για την απόκτησή του από τις 15 Φεβρουαρίου.

Μια τρίτη πρωτοβουλία της Εθνικής είναι η παροχή, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds, σε start ups επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο -ανέξοδα για τον πρώτο χρόνο και με προνομιακή προμήθεια από το δεύτερο χρόνο και μετά- υπηρεσιών εκκαθάρισης πληρωμών στους πελάτες τους με χρήση κάρτας για τις online αγορές τους (υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου, i-bank e-commerce), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της τράπεζας. 

 

 

Αριθμός Αναγνώσεων (764)/Σχόλια (-)

Tags:
blog comments powered by Disqus