Ο Guru στην οθόνη σας

MasterCard και ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύουν τις «ανέπαφες» αγορές

50 πόντους ΑΒ plus σε όσους αξιοποιήσουν τη νέα τεχνολογία

Κατηγορίες: Τράπεζες, Κάρτες, Νεα

Rate this article:
Καμία βαθμολογία
MasterCard και ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύουν τις «ανέπαφες» αγορές

Η MasterCard και η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία, επιβραβεύοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους κατόχους καρτών ανέπαφων συναλλαγών MasterCard, προσφέροντάς τους 50 πόντους στην κάρτα ΑΒ Plus με αγορές στα εταιρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η MasterCard ενθαρρύνει τους κατόχους καρτών ανέπαφων συναλλαγών MasterCard να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Η ταχύτητα, η ευκολία και η ασφάλεια στις πληρωμές γίνονται πλέον καθημερινότητα για τους καταναλωτές, που καλούνται να ανακαλύψουν τα οφέλη των ανέπαφων συναλλαγών και να βελτιώσουν την αγοραστική τους εμπειρία.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2015, οι ανέπαφες συναλλαγές επιβραβεύονται στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς με τη χρήση καρτών ανέπαφων συναλλαγών MasterCard, οι κάτοχοι κερδίζουν πόντους στην κάρτα ΑΒ Plus με 3 απλά βήματα: 

   1. Πραγματοποιείτε αγορές στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος εύκολα, ανέπαφα και σίγουρα, χρησιμοποιώντας κάρτες ανέπαφων συναλλαγών MasterCard.

   2. Στη συνέχεια παραλαμβάνετε το ειδικό κουπόνι με τους extra πόντους, μαζί με την απόδειξη αγορών.

   3. Κατά την επόμενη επίσκεψή σας στα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκομίστε το κουπόνι στο ταμείο και 50 πόντοι θα πιστωθούν στην κάρτα σας AB Plus για τις αγορές σας. 

 

Αριθμός Αναγνώσεων (780)/Σχόλια (-)

Tags:
blog comments powered by Disqus